top of page

Verhalenverteller, gevoelsmens & pietje precies

Welkom, ik ben Eva. Het gezicht achter Eva van den Dungen fotografie. Geboren in 1993 en ik ben woonachtig in het mooie Kerkdriel (in de Bommelerwaard) samen met mijn vriend en trouwe hondje Yuki. Vanaf kleins af aan ben ik al verzot op fotograferen. Mijn eigen huisdieren moesten het geregeld ontgelden als ze weer eens voor de honderdste keer model moesten staan. Toch zijn het niet voornamelijk dieren, maar mensen die voor mijn lens staan.

Al Vanaf 2016 mag ik mijzelf gediplomeerd vakfotograaf noemen maar vanzelfsprekend dat ik ging fotograferen was het allerminst. Na een korte fotografie pauze ben ik weer helemaal back in business. Het meest blij word ik wanneer ik liefdesverhalen vast mag leggen. De passie en emotie die ik dan mag ervaren is met geen pen te beschrijven, en daarom doe ik dat het liefst met beeld. 

Wanneer jullie voor mij kiezen als (trouw)fotograaf vind ik het erg belangrijk dat jullie je prettig voelen bij mij. Ik ben tenslotte die hele dag rondom jullie heen. Wil je iets weten over mij of heb je een andere vraag? Neem dan zeker contact met me op, ik hoor nu graag jullie verhaal!

LiefsEva.png
bottom of page